Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flacoane si recipiente din sticla violet
19 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Calitatea produselor este si o chestiune de ambalaj

Comercializam, pe baza de comanda ferma/contract, o gama larga de ambalaje din sticla violet pentru industria cosmetica, cea alimentara dar si pentru uz domestic.

Nu detinem produse in stoc.

Conditii generale de vanzare si plata:

- Cantitatea minima de comandat per articol/tipo-dimensiune: unitatea de ambalare sau multiplii intregi de unitati de ambalare - a se vedea ultima coloana din tabelele descriptive din cataloagele de produse/accesorii sau observatiile din acestea;
- Comanda minima acceptata: 600 € inclusiv TVA, echivalent in lei;
- Pentru comenzi mai mici de 1200 € inclusiv TVA, se percepe o taxa fixa de administrare de 18 € inclusiv TVA, echivalent in lei;
- Plata:
- 50% in avans, la plasarea comenzii/semnarea contractului;
- 50% ramburs la livrare

Termenul maxim de livrare este de 10 zile lucratoare de la data incasarii avansului.

Transportul pe parcurs extern este in sarcina noastra iar pe parcurs intern este in sarcina cumparatorului.

Ambalajele din sticla violet se disting prin calitatea lor exceptionala si ofera produselor o protectie optima impotriva efectelor nocive ale luminii naturale. Mai mult decat atat, sticla violet prelungeste termenul de valabilitate al produselor si creste eficacitatea acestora.

Gama ambalajelor din sticla violet este conceputa astfel incat sa puteti dispune, pentru fiecare dintre recipiente, de sistemul de inchidere cel mai adaptat produselor dumneavoastra.

Sticla violet - ambalajul perfect pentru produsele de calitate

Obiectivul dumneavoastra este de a oferi clientilor produse de o calitate excelenta, care trebuie prin urmare sa satisfaca criterii de calitate foarte stricte in ceea ce priveste compozitia, caracterul natural, eficacitatea, gustul, durata de conservare si alte criterii importante.

Doriti ca produsele sa le parvina clientilor intr-un ambalaj care sa permita pastrarea pe timp indelungat a intregului spectru de calitati particulare ale acestora.

Ambalajele conventionale limiteaza aceasta exigenta, caci nu sunt in masura de a proteja suficient produsele delicate contra efectelor nefaste ale luminii naturale asupra calitatii.

Sticla violet ofera o posibilitate unica, aceea de a conserva valoarea produselor dumneavoastra pe timp indelungat si de o maniera omogena.

Cu un aspect de culoare neagra - dar de fapt de culoare intr-adevar violet - cu note retro, sticla violet Miron este in momentul de fata singurul mediu cunoscut care protejeaza produsele naturale de influenta partii vizibile a spectrului luminii (cu exceptia luminii violete) si, concomitent, este permisibil pentru lumina din domeniile UVA si IR din spectrul electromagnetic invizibil.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura